Comanda
telefonica

Vreti sa comandati
prin telefon?


Nimic mai simplu:
sunati la 021 209 45 12

(luni - vineri, intre 08:30-17:00)

Imperativ pentru orice asociatie de proprietari!
Completati corect aceste 45 de documente!

Va oferim ACUM cele 45 de documente gata redactate, in concordanta perfecta cu prevederile Legii 196/2018! Dvs. doar personalizati cu datele asociatiei dvs. si tipariti!

Stimate cititor,
 
Legea nr. 196/2018 a modificat substantial reglementarile in domeniul infiintarii si functionarii asociatiilor de proprietari!
 
Acest act normativ a abrogat complet vechea legislatie privind asociatiile de proprietari (Legea nr. 230/2007 si HG nr. 1.588/2007) si a instituit amenzi de pana la 10.000 de lei in caz de erori in intelegerea si aplicarea numeroaselor sale prevederi (sunt nu mai putin de 110 articole, cu multiple aliniate si litere).
 
Cum puteti evita aceste amenzi?
 
Din fericire, acum va sta la dispozitie lucrarea de ultima ora a Grupului Rentrop & Straton, dedicata special acestui domeniu -  Top 45 modele editabile de documente pentru asociatiile de proprietari. In format modern, digital, pentru accesarea instant a informatiei, ea este gazduita pe un stick de memorie.


Cum va ajuta lucrarea sa scapati de pericolul amenzilor prevazute in lege 
 
1. Va pune la dispozitie 45 modele de documente indispensabile pentru buna functionare a asociatiei de proprietari. Enumeram cateva:
 
 • Regulamentul condominiului
 • Contract prestari servicii
 • Contract individual de munca
 • Contracte de utilitati
 • Registru inventar
 • Registru de casa
 • Registru pentru evidenta fondului de rulment
 • Lista de plata a cotelor de contributii
 • Cerere de atestare
 • Registru de evidenta incidente de securitate

2. Aduce lamuriri despre infiintarea, organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari. Practic, lucrarea va ofera explicatii complete despre modul in care va afecteaza Legea nr. 196/2018!

3. Prin Legea nr. 294/2020 termenul pentru obtinerea certificatelor de calificare profesionala care dovedesc calificarea profesionala pentru a indeplini ocupatia de administrator, a fost prorogat pana la 1 ianuarie 2022.

Astfel, incepand cu data de 1 ianuarie 2022, functia de administrator in cadrul unei asociatii de proprietar, poate fi detinuta numai de persoane care au obtinut certificat de calificare profesionala care dovedesc calificarea profesionala pentru a indeplini ocupatia de administrator, in conformitate cu Legea nr. 196/2018.


Principalele abateri si amenzile cu care se sanctioneaza!

Abaterea si amenda
 
1. Nerespectarea statutului, a acordului de asociere, precum si neindeplinirea sau depasirea atributiilor de catre presedinte, membrii comitetului executiv, cenzor/comisia de cenzori sau de catre administrator - 2.500 lei - 5.000 lei
 
2. Schimbarea de catre proprietar a destinatiei locuintei sau spatiului cu alta destinatie decat aceea de locuinta fara autorizatiile si aprobarile legale - 5.000 lei - 10.000 lei
 
3. Desfasurarea de catre persoane fizice sau juridice a activitatii de administrare a condominiilor fara indeplinirea conditiilor prevazute la art. 64 din Legea 196/20018 (persoane fizice, persoane fizice autorizate, sau persoane juridice specializate, autorizate conform legii) - 5.000 lei - 10.000 lei
 
4. Utilizarea cu alta destinatie a fondului de rulment sau a fondului de reparatii, altfel decat este prevazut la art. 71 si 72 din Lege nr. 196/2018;
Neaplicarea sau nerespectarea prevederilor art. 95-97 si ale art. 99 din Legea 196/2018 de catre furnizorii serviciilor de utilitati publice;
Neaplicarea sau nerespectarea prevederilor Legii 196/2018 de catre proprietarii ansamblurilor rezidentiale, referitor la informarea la momentul instrainarii a cumparatorilor cu privire la necesitatea constituirii asociatiilor de proprietari, in conditiile legii. 4.000 lei - 9.000 lei


Marele dvs. avantaj: aveti deja redactate (impecabil) documentele care vi se solicita in cazul unui control! Aveti siguranta respectarii legii! Economisiti timp si bani!
 
Sesizati mai bine importanta acestui avantaj daca va spunem ca fiecare obligatie legata de buna functionare a unei asociatii de proprietari presupune sa intocmiti un formular!
 
Sunt 45 de formulare in total si noi vi le oferim gata intocmite, intr-un format editabil, astfel incat sarcina dvs. se reduce doar la a le personaliza cu datele asociatiei dvs.!
 
In doar 3 pasi aveti pe birou actul dorit!
 
Cautati un model de convocare generala? Sau un model de contract de comodat? Nimic mai simplu. Introduceti in calculator stick-ul si...

Pasul 1. Selectati actul dorit si dati click. Pe ecran va aparea modelul acestuia, in format pdf.
 
Pasul 2. Completati cu datele necesare: numele asociatiei, datele de inregistrare, numele reprezentantului/angajatului, perioada de valabilitate a actului etc.
 
Pasul 3. Printati actul. GATA!
 
Avantajele dvs. sunt evidente:
 1. Gasiti, intr-un singur loc, orice model de act/document care va este necesar
 2. Economisiti timp
 3. Siguranta intocmirii unui document complet, care respecta la virgula prevederile legale
 4. Evitati amenzile, salvati bani
 5. Lucrati comod, fara stres
 6. Aveti oricand posibilitatea sa modificati, stergeti sau adaugati informatii.

Va rugam sa retineti!

In fata organelor de control nu conteaza explicatiile verbale, ci doar documentele, actele, formularele - intocmite corect si la timp! Asigurati-va ca le aveti PE TOATE in regula!
 
Este cea mai utila lucrare pentru administratorii de imobile si asociatiile de proprietari! Acopera perfect toate cerintele Legii 196/2018, te pregateste impecabil pentru orice control!

Marius I., presedinte asociatie de proprietari, Bucuresti

 
Legea nr. 196/2018 reglementeaza aspectele juridice, economice si tehnice cu privire la:
 
a) infiintarea, organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari din cadrul condominiilor formate din cel putin 3 unitati de proprietate imobiliara;
 
b) administrarea, intretinerea si folosirea imobilelor sau grupurilor de imobile din condominii care au in structura lor locuinte sau spatii cu alta destinatie decat aceea de locuinta, aflate in proprietatea a cel putin 3 persoane fizice sau juridice, fiecare proprietar avand o proprietate individuala si o cota-parte indiviza din proprietatea comuna.
 
Comandati chiar acum lucrarea Top 45 modele editabile de documente pentru asociatiile de proprietari
 
Pret: 143 lei + TVA
Livrare: prin curier, la domiciliul/sediul dvs.
Plata: curierului, la livrare
Format: Stick USB - Tip Card Bancar

Asteptam cu placere comanda dvs.!

Cu deosebita consideratie,
 
Georgiana Istudor
Coordonator oferta
Divizia Management
Grupul romano-german de informatii specializate Rentrop & Straton

C.D.
 

 

GARANTIE 100%
Nu este nicio problema daca va razganditi asupra achizitiei dvs.!
Primiti toti banii inapoi!

Garantie 100%

Aveti la dispozitie o perioada de 30 de zile in care puteti solicita oricand restituirea sumei achitate.

In cazul in care ati achizitionat un produs fizic, va rugam sa il expediati pe adresa Rentrop & Straton, Bd. Basarabia nr. 256, Incinta Faur, sector 3, Bucuresti. Avem doar rugamintea sa suportati taxa de transport. In cazul unui serviciu sau produs online, e suficient sa ne comunicati intentia dvs. de a apela la garantie, prin e-mail (rs@rs.ro) sau telefonic (021-209.45.45). Banii va vor fi restituiti cu promptitudine fie direct in cont, fie prin mandat postal.

Produsele in format stick/CD functioneaza pe sistemele de operare Windows XP SP2, Windows Vista, Windows 7, 8 si 10. Cerintele hardware: 512 MB RAM, 300 MB HDD. In cazul produselor de tip abonament, pentru a vizualiza informatia actualizata la zi este necesara o conexiune la internet in timpul utilizarii.

Formular de comanda

Rentrop & Straton da unda verde LIVRARII GRATUITE!
Doar in luna aprilie costurile cu ambalarea si expeditia sunt suportate integral de Rentrop&Straton - Grup de Editura si Consultanta in Afaceri pentru comenzi mai mari de 247 RON. Produsul va ajunge la locatia precizata de dvs. prin posta sau curier.
Documente utile pentru orice asociatie de proprietari!

Va rugam completati

* Campurile marcate cu steluta sunt obligatorii!
Nume*
Prenume*
Telefon  
Telefonul este necesar pentru contactarea dvs. de catre firma de curierat in vederea livrarii produsului comandat.
E-mail*
Regulamentului UE 679/2016 sunt de acord ca SC Rentrop & Straton S.R.L. sa colecteze si sa prelucreze datele din formular in scopuri comerciale.

termenii si conditiile site-ului!

Produsele achizitionate pot fi vizualizate si online, folosind platforma RS Online, unica in Romania. Veti putea sa va logati imediat ce plata produsului este confirmata in contul nostru.
www.RSonline.ro
* Pentru produsele in format digital, la cererea clientilor, Rentrop&Straton a decis sa ofere posibilitatea utilizarii produselor pe 3 computere diferite.